Proteine drank review

P

Proteine drank heb je voor vele doelgroepen zo word het gebruikt voor mensen die willen afvallen, fitnessen, maar ook voor oudere en zieke mensen om aan te sterken. 

Proteine bars,cookies,poeders er zijn zo veel soorten om de keuze nog moeilijker te maken zijn er ook steeds meer kant en klare proteine dranken. Om dit zelf ook eens te proberen heb ik twee verschillende merken proteine drank gekocht om eens uit te testen. In het volledige artikel op mijn website lees je in mijn review meer hier over.

Naast het eiwit poeder heb je ook de kant en klare variant namelijk de proteine drank, bij deze drank is het eiwitpoeder al gemengd met meestal melk en water. Het voordeel van deze drankjes is dat je het zo kunt drinken en dus niet eerst zelf je eiwit poeder hoeft te shaken. De hoeveelheid proteïne die er in de proteïnedrankjes zit verschilt per merk, maar ongeveer het gemiddelde komt uit op zo’n 20 gram proteine per drankje. De kant en klare verpakking van de proteïnedrankjes zijn vaak een uitkomst voor sporters, omdat deze verpakking kleiner en gemakkelijker mee te nemen zijn dan een grote shaker die je gebruikt om je eiwitpoeder te mixen. Vooral atleten die werken aan zijn of haar uithoudingsvermogen zullen meer behoefte hebben aan drankjes met meer koolhydraten. Heb je als doel om gewicht te verliezen? Dan is het aan te raden om proteine drank te nemen die een hoog aantal proteïne bevatten. Wat het drankje het liefst niet moet bevatten zijn: koolhydraten, vet en suikers. Lukt dat niet, vergelijk dan verschillende merken met elkaar en zorg ervoor dat het product zo min mogelijk koolhydraten, vet en suikers bevat.

Nutridrink Protein

Nutridrink Protein is ook een proteine drank alleen is dit product speciaal gericht op de medische wereld. Deze proteine drank word zoal in het ziekenhuis en het verzorgingstehuis gebruikt. Als je ouder word, ziek bent of een operatie hebt ondergaan, dan kan het lastig zijn om voldoende eten binnen te krijgen, terwijl goede voeding juist dan extra belangrijk voor jou is. Als je via jou dagelijkse voedingspatroon onvoldoende voedingsstoffen binnenkrijgt, dan kun je dit aanvullen met bijvoorbeeld een drank als Nutridrink Protein. Nutridrink is een kant-en-klare drinkvoeding en het levert extra eiwitten, energie, vitamines en mineralen op om jou mogelijke tekorten aan te vullen. Ook de mensen met een glutenallergie kunnen deze proteine drank nemen omdat het glutenvrij is. Wel bevat het product melk en soja.