Rijschool Den Haag

R

Rijschool Den Haag

We krijgen er allemaal op een gegeven moment in ons leven mee te maken: het behalen van een rijbewijs. Het is van groot belang dat u uw rijlessen volgt bij een bekwame en professionele rijschool, en hiervoor bent u bij Meerzicht & Van Maanen aan het juiste adres. Wij zijn een zeer gekwalificeerde rijschool waarbij klantgerichtheid en effectiviteit voorop staan. Ons slagingspercentage is zeer hoog en u kunt bij ons rijlessen volgen in zowel automaten als schakelbakken. Wij hebben ons in de loop der jaren gemanifesteerd als een zeer bekwame rijschool, Den Haag en Zoetermeer als werkvloer.

 

Wat hebben wij te bieden?

Onze rijlessen worden verzorgd door professionele en ervaren instructeurs, waardoor we u een veilige en leerzame rijopleiding kunnen garanderen. Een groot voordeel van Meerzicht & Van Maanen is de locatie van onze rijschool: Den Haag is erg dichtbij zodat u op een goede manier ervaring op kunt doen aan het rijden in een stad.

 

U heeft bij ons de mogelijkheid om het rijbewijs B te behalen, maar ook kunt u bij ons het rijbewijs BE behalen. Onze rijschool Den Haag is van alle markten thuis en dit is hier een goed voorbeeld van.

 

We beschikken op onze rijschool over meerdere onderscheidende punten die ons uniek maken vergeleken met andere rijscholen. Zo beschikken we over een eigen theoriecentrum waarin theorielessen worden verzorgd; op deze manier wordt u klaargestoomd voor uw theorie-examen. Ook beschikt onze rijschool over een unieke rijsimulator: deze simulator kan gebruikt worden om bepaalde rijvaardigheden te trainen. Deze manier van trainen is efficiƫnter dan training achter het stuur, en dit is wetenschappelijk bewezen. Als u hier meer over wilt weten kunt u een kijkje nemen op onze website.

 

Heeft u interesse in de diensten van onze rijschool? Neem dan snel contact met ons op, we helpen u graag met het behalen van uw rijbewijs!