De huwelijksreis van je dromen? All Over Tours!

D

Trouwen is een van de meest bijzondere en intieme momenten van je leven. Daarbij past een romantische huwelijksreis naar een bijzondere bestemming. All Over Tours is specialist in exclusieve en kleinschalige reizen naar onontdekte parels in Afrika, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Ergens mijmeren en wegdromen op een eiland in de Indische Oceaan of de Stille Zuidzee?

Geef je specifieke wensen voor je huwelijksreis aan en All Over Tours regelt alles voor je.

Romantische huwelijksreis naar de Cook Eilanden

Overweeg je een huwelijksreis naar de Cook Eilanden? Je vindt op Allovertours.nl enkele voorbeeldreizen naar deze idyllische plek in Nieuw-Zeeland. Ontdek de eilanden Rarotonga en Aitutaki, die geheel verschillend van uitstraling zijn. Rarotonga is het grootste van de vijftien Cook Eilanden. Het van oorsprong vulkanische eiland heeft hoge bergketen en rivieren met diepe dalen en prachtige kloven. Het bijna-atol Aitutaki heeft oogverblindende lagunes, azuurblauw water en hagelwitte stranden. Je verblijft in een sprookjesachtig, luxe hotel aan het strand.

De wittebroodsweken vieren met een droomreis naar Tahiti

Een huwelijksreis naar Tahiti is een ervaring om nooit te vergeten. Dit eiland in de Stille Zuidzee behoort tot Frans-Polynesië en heeft een vulkanische oorsprong. Het gevarieerde landschap is schitterend en loopt uiteen van junglegebieden en bergen tot schilderachtige stranden. Componeer je eigen droomreis en vraag een reisvoorstel op maat aan bij All Over Tours.

All over Tours neemt de tijd om je reis naar een authentieke en unieke bestemming te bespreken en vervolgens perfect samen te stellen. Pak de telefoon om een afspraak te maken (+317 13 31 90 34) of e-mail. Je kunt online een afspraak maken voor een thuisbezoek van een deskundige medewerker van All Over Tours of ons kantoor in Roelofarendsveen bezoeken.