Kindvriendelijk bungalowpark voor een zomer lang vertier

K

Vertier, plezier, of gewoon genot: je kunt het op verschillende manieren uitleggen maar het komt allemaal op hetzelfde neer. Je wilt het namelijk gewoon leuk hebben tijdens je vakantie, waar die zich ook afspeelt. Denk er dan eens aan om niet ver weg te gaan, maar om het plezier ook eens op te zoeken in eigen land. En dan met name in de streek die de regio’s Twente en Salland met elkaar verbindt. Daar vindt je namelijk alles wat je tijdens een zomer kunt wensen, helemaal als je op ons kindvriendelijk bungalowpark komt kijken.

Op ons kindvriendelijk bungalowpark zie je allemaal mensen lopen met een grote glimlach op hun mond. Niet voor niets natuurlijk, want ze hebben het allemaal enorm naar hun zin. Of ze ons bungalowpark met motor bezoeken, of gewoon met de auto komen.

Een bungalowpark met motor bezoeken is trouwens een enorme aanrader, zeker als je naar ons komt. Wij hebben namelijk allemaal faciliteiten aangelegd die het mogelijk maken om je motor veilig te stallen en toch een leuke vakantie te hebben. Vraag het maar eens aan al die mensen die de afgelopen jaren ons bungalowpark met motor hebben bezocht. En dat zijn er nogal wat op een kindvriendelijk bungalowpark.

Met de ouders naar een kindvriendelijk bungalowpark

Natuurlijk ben je bij Vakantiepark Overijssel gegarandeerd van plezier voor het hele gezin. Want we kunnen ons dan wel kwalificeren als kindvriendelijk, dat wil natuurlijk niet zeggen dat we niet aantrekkelijk zijn voor oudere generaties. Die kunnen namelijk heerlijk genieten van een drankje op het terras van Vakantiepark Overijssel, lekker eten in ons restaurant, of lekker wandelen en fietsen in de omgeving van ons park.

Niet voor niets durven we met een gerust hart te zeggen dat we Vakantiepark Overijssel kunnen aanraden aan vakantiegangers van alle leeftijden. En dat zult u ook doen als u een keer bij ons geweest bent.