Uw ideale deur bij Knipping

U

Als u erover denkt om een nieuwe voordeur aan te schaffen, dan doet u dit niet zomaar. U wilt een voordeur die bij uw huis past en die gasten een welkom gevoel geeft. Daarnaast is het belangrijk dat uw voordeur inbraakveilig is en dat deze goed afsluit, zodat er geen warmte verloren gaat. De deur moet lang meegaan en niet te veel onderhoud vergen. In dit geval heeft u de grootste kans van slagen bij Knipping. Een Knipping deur is ontworpen om zo goed mogelijk te isoleren en om inbrekers buiten te houden. Daarbij zijn Knipping deuren er in vele soorten en maten en kunnen wij uw deur ook nog eens op maat maken. Naast voordeuren kunt u bij ons ook terecht voor achterdeuren, balkondeuren, schuifdeuren en schuifpuien.

Het geheim van Knipping

Deuren van Knipping worden gemaakt van de materialen kunststof en aluminium. Deze combinatie zorgt ervoor dat Knipping deuren perfect isoleren en duurzaam zijn. Ook is door het gebruik van deze materialen veel mogelijk qua ontwerp en kleur van uw deur. Uw deur kan geleverd worden in iedere gewenste kleur. Daarbij is een Knipping deur zeer inbraakveilig en kunt u zelf kiezen uit diverse accessoires om het gevoel van veiligheid en gemak nog eens te vergroten. U kunt hierbij denken aan extra sloten of een vingerscanner.

Knipping kozijn

Ook voor nieuwe kozijnen zit u goed bij Knipping. Een Knipping kozijn wordt gemaakt van dezelfde materialen als onze deuren, waardoor ook weer een optimale isolatie verkregen wordt. En ook voor onze kozijnen geldt dat ze leverbaar zijn in verschillende stijlen en kleuren. Laat uw Knipping kozijnen voorzien van speciaal klimaatglas, zodat u extra energiekosten kunt besparen. Kom eens langs in onze showroom om verschillende deuren en kozijnen te bekijken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.