Vakantiepark Twente staat nu al voor u klaar

V

Bij veel vakantieparken is het zo dat de gastvrijheid eigenlijk pas begint op het moment dat een verblijf geboekt heeft. En bij sommigen is het zelfs zo dat de gastvrijheid er eigenlijk helemaal niet lijkt te zijn, omdat u als klant simpelweg niet serieus genomen lijkt te worden. Hoe anders is dit bij Vakantiepark Twente, waar u ook voorafgaand aan een bezoek altijd terecht kunt met een vraag, een opmerking of iets anders. En dat kan op verschillende manieren, die in deze tekst allemaal worden uitgelegd. Dat is nog eens echte gastvrijheid van Vakantiepark Twente.

Als u zich afvraagt waar u toch deze zomer weer naartoe kunt gaan dan snappen we dat heel erg goed. U wilt namelijk niet weer terug naar een plek die u al eerder heeft ontdekt, omdat er nog zoveel mooie plaatsen zijn die een bezoek meer dan waard zijn. En als u op bezoek wilt naar een kindvriendelijk vakantiepark, dan hoeft u zelfs niet eens ver te rijden.

Wij hebben namelijk een kindvriendelijk vakantiepark in het oosten van Nederland. Wie heeft er gezegd dat je geen heerlijke vakantie kunt vieren in eigen land? Op ons kindvriendelijk vakantiepark kan dan namelijk heel erg goed.

Genieten in de zon bij Vakantiepark Twente

En omdat we echt niet alleen maar gezinnen met jonge kinderen op bezoek krijgen hebben we ook een heel aantal faciliteiten aangelegd voor oudere gasten, zoals een bungalow voor motorrijders.

Zo’n bungalow voor motorrijders is eigenlijk een huisje zoals alle anderen op ons park, maar kenmerkt zich door het feit dat u gebruik kunt maken van de overdekte en afgesloten motorstalling op het park. Daar weet u altijd zeker dat uw kostbare bezit veilig gestald staat en niet gestolen kan worden. Ook staat hij fijn beschut tegen het weer. Dat is nou wat wij een bungalow voor motorrijders noemen!