Bowlingbaan Utrecht is de plek om te bowlen

B

Gaat het feestje deze keer op de bowlingbaan Utrecht gehouden worden? Dan bent u bij Bison Bowling in Maarssen aan het juiste oord! Zij bieden een breed scala aan mogelijkheden en kunnen uw feestje heel leuk en gezellig maken.

Bij Bison Bowling is er zo goed als altijd plek en bent u van harte welkom. Zij beschikken namelijk over maar liefst zestien banen! En speciaal voor kinderfeestjes zijn vier van deze banen heuse jungle banen. Deze zijn extra leuk aangekleed, speciaal voor u en de kinderen. Zo maakt u bijvoorbeeld een kinderfeestje helemaal geweldig. Daarnaast is er geen twijfel mogelijk dat ze zich zullen uitleven.

Waar is dat feestje?

Bison Bowling biedt de ideale gelegenheid voor een feestje. Op deze bowlingbaan Utrecht is namelijk veel mogelijk. Zo kunt u voor een kinderfeestje de jungle baan huren. En voor ouderen, en tevens ook kinderen, kunt u ook komen disco bowlen!

Met disco bowlen zijn er lichten, rookmachines, lasers en leuke muziek aanwezig. Dit brengt uiteraard een hartstikke leuke sfeer met zich mee! Kijkt u op de website van Bison Bowling wanneer u kunt disco bowlen.

Speciaal voor de minder ervaren bowlers onder ons is het ook mogelijk de hekjes uit te laten klappen. Zo blijft de bal altijd op de baan en wordt het niet onmogelijk gemaakt een strike te gooien!

Arrangementen bij Bowlingbaan Utrecht

Bison Bowling biedt diverse arrangementen voor zowel jong als oud. Deze arrangementen zijn afgestemd op een perfect middagje of avond bowlen. Zo kunt u kiezen uit het pannenkoeken arrangement. Bij dit arrangement kunt u een uur bowlen en daarnaast genieten van het pannenkoekenbuffet. Er kan onbeperkt pannenkoeken gegeten worden met diverse lekkere toppings.

Naast het pannenkoeken arrangement kunt u ook kiezen uit het biertje, balletje bowlen arrangement en het 1-2-3 arrangement. Zo krijgt u bij de één drankjes en hapjes inclusief bij het bowlen en bij de ander een uur bowlen, twee uur dineren en de volle drie uur drankjes!

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij deze bowlingbaan Utrecht of wilt u meer informatie? Belt u dan gerust met uw vragen of bezoek de website voor meer informatie en reserveringen!